19 mai 2009

Concursul LG

Am aflat ca pe blogul lui Bobby Voicu se organizeaza Concursul LG care are ca premiu un televizor cu diagonala de 107cm. Modelul este LG LCD LH5000. In caz ca nu stiati Bobby VOICU este un nume cunoscut in online. Va recomand sa ii cititi articolele, scrie cu discernamant si are si niste sugestii foarte bune pentru bloggerii in devenire :)

3 comentarii:

adriana spunea...

succes!

adriana spunea...

pana sa castigam televizorul te invit la o ceasca de ceai dardindar: Cand strazile miros a ceai de tei si o drumetie dardindar: Continuam excursia in felul acesta nu ne vom supara cu siguranta daca unul din noi iese castigator

Anonim spunea...

Cred ca ideea lui S. Prigoana este mai ales un hering rosu :( Prezentarea acestei idei fara coerenta cred ca il discrediteaza.
Din alt punct de vedere, vreau sa organizez niste intalniri cu elevi din clasele 5-8 la cateva scoli din Bucuresti. Intalnirile ar avea scopul de a incuraja elevii cu rezultate bune prin oferirea unor premii pentru activitatea scolara si as sa stiu daca ai putea participa, in limita timpului disponibil(pentru circa 30 min)la una sau mai multe asemenea intalniri. Am deja experienta unor asemenea intalniri dar in alt format. La aceste intalniri vor fi invitati si reprezentanti oficiali ai ambasadelor statelor dezvoltate multumita contactelor noastre.