08 iulie 2006

Dibaci

Cu riscul de a fi blamat pentru copy-paste, pun si aici un comentariu facut de o persoana care o apreciez in mod deosebit. Comentariul in cauza s-a dovedit mai actual ca oricind in momentul in care un sofer dibaci rupea asfaltul pe centura Bucurestiului.

Ce dracu sa faci cand te ajungi? Dar daca nu te ajungi si totusi vrei sa hepatezi? Daca nu stii inseamna ca esti lamer. Iti spun eu: iti iei gip. Ce gip? Pai ceva, la nivelul tau. Imbinand ce e mai bun din plasticu de pet refolosit, suspensiile de ukraina si comfortul de sareta, the best shit 14000$ can buy: 'unday SantaFe. Odata cumparat gipu, nu iti ramane decat sa tai fata la prostii cu Dacii, sa te plimbi cu 60 la ora prin gropi si sa-l repari la prima atingere a ierbii, pentru ca 'undaiu are fiablitatea unei instalatii de pom de iarna cumprata cu 8 centi din China. Asadar, cand mai vedeti un super gip 'undai SantaFe, tineti minte ca e vorba de un faker, care a avut bani de Logan, dar nu a avut suficiente coaie sa si-l asume.

Nota: cei care aveau bani de un Cielo, si-au luat Rexton, sau SugYang, alte minunatii ale tehnicii moderne, cu motoare de acu 40 de ani de la Mercedes. Cei care vor doar sa fie coiosi, desi nu au materialu necesar, isi iau X5 sau MeLeu, uneori chiar Jeep sau Hummer (daca au suficienti bani sa plateasca un consum >30%). Cei care chiar s-au ajuns si stiu ce inseamna masinile, au de unde da 40-70k pe un Nissan sau pe o Toyota adevarata.

Articolul original

Niciun comentariu: